Aktuality – Objednání k vyšetření

Vážení pacienti ordinace, děkujeme Vám, že respektujete opatření v souvislosti s epidemií Covid-19. Rádi bychom dále zachovali základní ochranná opatření pro bezpečí všech, kteří se v prostorách ordinace pohybují. Prosím tedy dodržujte následné opatření.

Na veškeré vyšetření je nutné se předem objednat. I v neodkladných případech prosím o prvotní telefonický kontakt. Nemusíte se bát, že bychom Vás neošetřili, ale předcházíme tím kumulaci pacientů v čekárně.

Prosím dodržujte objednací čas a nevstupujte do čekárny dříve, než jste objednaní. Ikdyž se snažíme, je možné, že i přes objednání, budete nějakou chvíli muset v čekárně čekat. Buďte prosím trpěliví.

Zejména pokud se u Vás vyskytly příznaky respiračního infektu: teplota, kašel, bolesti svalů, kloubů, hlavy, ztráta chuti nebo čichu, spojte se předem s námi. Určitě nevstupujte do prostor polikliniky, ale kontaktuje ordinaci telefonicky. Pracovní neschopnost, léky či žádanku na vyšetření COVID zasíláme elektronicky .

K objednání či konzultaci zdravotního stavu používejte telefonní čísla 511 191 124 , 511 191 123. Telefony se snažíme zvedat, bohužel při současném enormním provozu ordinace nelze všechny vyřídit. Proto prosím o případné opakované zavolání. Případně při neakutním problému využijte e-mail ordinacedvorsky@seznam.cz. Zejména vhodné pro žádost o předpis chronické léčby, domluvu administrativních úkonů apod., ulevíte tím přetíženým telefonním linkám. Případně při nemožnosti se dovolat, použijte e-mail i v jiných případech. Počítejte, prosím, s tím, že e-mailová odpověď nemůže z naší strany probíhat v řádu minut a hodin, není to v našich možnostech.

Při e-mailové komunikaci prosím postupujte dle následujícího

Chronická medikace

-Předpis chronické medikace- napište prosím své jméno, ročník(či rodné číslo) se jménem a sílou léčiva, které chcete zaslat. Do e-mailu uveďte i své mobilní číslo, na které budeme odesílat SMS recept. Případně i popište svůj zdrav stav, pokud je to vhodné(např. Jestli že žádáte léky na vysoký tlak a měříváte si jej doma, napište poslední hodnoty měření)

Jestliže se jedná o léky doporučené(předepisované) odbornou ordinací v jejímž jste sledování, prosím, požádejte o předpis tuto ordinaci.

Respirační infekt

– Máte příznaky virosy podezřelé z nemoci Covid 19(horečka, kašel, bolesti těla, svalů, ztráta čichu, chuťi apod)? – Popište od kdy a jaké potíže máte. Případně zda nemá někdo ve Vašem blízkém okolí příznaky, případně, zda nebyl kontakt s Covid pozitivním člověkem.

Kontakt s COVID pozitivním

-Byli jste v kontaktu s COVID pozitivním? – Napište datum začátku příznaků nemocného a datum odběru jeho pozitivního testu. Dále oznamte datum vašeho posledního kontaktu a míru kontaktu s Vámi(v místnosti, venku, v domácnosti, bez roušky apod). Popište Váš zdravotní stav- bez potíží či s příznaky?

Jiný případ

-Jiný případ? Jednoduše popište o co jde;-)